Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 06/06/2012

Τη Ρόδο κυνηγά ως έδρα η εταιρεία κρουαζιεροπλοίων Caribbean …Πάνω από 30 εκ. ευρώ το πλάνο για επενδύσεις ! Λέτε να ωφεληθεί λίγο και η Κάλυμνο ;

imageΤη Ρόδο φαίνεται ότι επιλέγει η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Caribbean προκειμένου να επενδύσει στη δημιουργία ενός βασικού κόμβου για την κρουαζιέρα.

Το  γεγονός σίγουρα θα προσδώσει δυναμική στον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και θα μετατρέψει μακροπρόθεσμα σε σημείο αναφοράς για τον θαλάσσιο τουρισμό την Ρόδο..

Μετά από μια σειρά διερευνητικές  συναντήσεις αποσαφηνίστηκε πως το νησί της Ρόδου  αποτελεί στρατηγική επιλογή για επενδύσεις από τις μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας.

Η εκτίμηση που δόθηκε είναι πως η εταιρία κρουαζιερόπλοιων Caribbean  θέλει να επενδύσει στη Ρόδο πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. Οι επενδύσεις αφορούν  την επέκταση του μόλου του λιμανιού αλλά και  τη μαρίνα.

Βέβαια στο παιχνίδι της διεκδίκησης του κόμβου για την Caribbean είναι και το Ηράκλειο της Κρήτης. Η πλάστιγγα όμως γέρνει προς τη Ρόδο, αρκεί να στηριχθεί το εγχείρημα από τη περιφέρεια και το Δήμο …

Εδώ δεν μπορεί να μην επισημανθεί πως θα πρέπει να ξαναδούμε την πολιτική προβολή του νησιού της Καλύμνου.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: