Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 06/06/2012

Δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2014 ο Γεώργιος Ρούσσος …

Roussos_4Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος κύριος Γιώργος Ρούσσος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στον Καλυμνιακό λαό τη μεγάλη απόφασή του να εγκαταλείψει την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής για το έτος 2014. Το κείμενο της ανακοίνωσης του λέει πολλά:

Αύριο Πέμπτη 07 Ιούνη και ώρα 8 το βράδυ θα δώσει δημόσια συνέντευξη όπου πιστεύουμε να δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις από τον Γιώργο Ρούσσο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ

Αριθ. Πρωτ. 34                                                               Κάλυμνος 05-06-2012

Προς

  1. Τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης μας
  2. Κάθε Καλύμνιο και Καλυμνιά.
  3. ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί μου συνεργάτες, μέλη και φίλοι της παράταξης μας, Καλυμνιές και Καλύμνιοι, εκπρόσωποι των τοπικών μας ΜΜΕ.

            Με ιδιαίτερη συγκίνηση, δυσκολία στην έκφραση και ένα μεγάλο βάρος ευθύνης να με κυριαρχεί, γράφω αυτές τις γραμμές για να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και ίσως και για εσάς και για την Κάλυμνο.

Σας ανακοινώνω λοιπόν ότι αποφάσισα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2014.

Νιώθω την θεσμική υποχρέωση αλλά και την προσωπική μου ανάγκη να δώσω τις αναμενόμενες από εσάς εξηγήσεις για την απόφαση μου αυτή και επίσης να προδιαγράψω τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την επακόλουθη αναγκαία αλλαγή στην ηγεσία της παράταξης μας αλλά και να καταθέσω τις σκέψεις μου για την πορεία του νησιού μας από εδώ και πέρα εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και άμεσων απειλών αλλά και ευκαιριών για την Πατρίδα μας.

Προς το παρόν αρκούμαι να διαβεβαιώσω ότι η απόφαση μου αυτή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και ουσιαστικά έχει οριστικοποιηθεί εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον και μετά από συνεχή περίσκεψη από την επομένη της ήττας μας στις δημοτικές εκλογές έως και σήμερα.

Η ήττα μας εκείνη αποτελεί αντικειμενικά την έκφραση της κυρίαρχης απόφασης του Καλυμνιακού Λαού να αναθέσει τις τύχες της Καλύμνου στον κ. Διακομιχάλη, στην παράταξή του  και στην δική του αναπτυξιακή, πολιτική και αισθητική πρόταση για την Κάλυμνο και συγχρόνως συνιστά την αντίστοιχη αποδοκιμασία κυρίως εμού προσωπικά και της δικής μας αναπτυξιακής, πολιτικής και αισθητικής πρότασης για το νησί μας.

Την προσεχή Πέμπτη 07/06/12 και ώρα 8 το βράδυ θα βρίσκομαι στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να σας μιλήσω για την απόφαση μου αυτή καθώς και για όλα τα παραπάνω.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκεστε σε αυτήν την τελευταία πολιτική μου παρουσία με την ιδιότητά μου ως επικεφαλής της Παράταξής μας όπου επίσης θα απαντήσω και σε πιθανές ερωτήσεις των τοπικών μας δημοσιογράφων.

Γιώργος Α. Ρούσσος

Επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: