Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 04/02/2012

“Οργασμός” δραστηριοτήτων στο ανακαινισμένο κτίριο του Νικηφόρειου Γυμνασίου και στην βιβλιοθήκη “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ”–Συγκινεί ακόμα το τυπωμένο βιβλίο τους μαθητές …

IMG-20120122-00117

Ακόμα καλά καλά δεν έγινε ο αγιασμός και τα εγκαίνια της νέας αίθουσας της βιβλιοθήκης "ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ” , και οι μαθητές την αγκάλιασαν συμπεριλαμβάνοντας την στις δραστηριότητες τους .

Είναι εντυπωσιακό  πως ομάδες ομάδες μαθητών από το Λύκειο και τα άλλα σχολεία έρχονται και την επισκέπτονται καμαρώνοντας το νέο τους απόκτημα .

IMG-20120204-00121

Εδώ στη φωτογραφία , ομάδα μαθητών που συμμετέχουν σε σχετικό πολιτισμικό πρόγραμμα , που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί του Νικηφορείου Γυμνασίου , με θέμα την συντήρηση , καταγραφή ,  και εκσυγχρονισμό της βιβλιοθήκης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ”  . Καταγράφουν , ταξινομούν και … εξοικειώνονται με τη λειτουργία μια βιβλιοθήκης υπό την καθοδήγηση των καθηγητών που ανέλαβαν το πρόγραμμα.

nikiforio-oldΤο αξιοπρόσεχτο είναι  πως η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε το πρωί του  Σαββάτου  4/2 . Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που παρόλη τη κρίση και τις μισθολογικές περικοπές θεωρούν το επάγγελμα τους λειτούργημα .

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: