Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 29/01/2012

Συζήτηση στη Βουλή την Τρίτη για τα προβλήματα του Νοτίου Αιγαίου

Kalymnos 2Τα προβλήματα και οι ιδιαιτερότητες του Νοτίου Αιγαίου θα είναι το θέμα συζήτησης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, που θα συγκληθεί την ερχόμενη Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, υπό την προεδρία της  Άντζελας Γκερέκου.

Ενώπιον των μελών της Επιτροπής, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης θα εκθέσει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις για τους τομείς υγείας, ακτοπλοΐας, τουρισμού και περιβάλλοντος, χωρίς να παραλείψει να αναδείξει τις αδυναμίες συνολικά του θεσμού, σε σχέση με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στο νησιωτικό μας χώρο.

Ελπίζουμε να μην είναι μόνο η Ρόδο και η Κω οι πρώτες προτεραιότητες !

Advertisements

Responses

  1. Είναι δημοσιογραφικό καθήκον σας να ασχοληθείτε με τα υδροπλάνα και τις λύσεις που προσφέρουν. Ποτέ κανείς πολιτικός η δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε σε βάθος με το θέμα αυτό. Τα προβλήματα του Αιγαίου αλλα και κάθε παραθαλάσσιας/παραλίμνιας περιοχής στην Ελλάδα/γειτονικές χώρες στους τομείς της υγείας, ακτοπλοΐας, τουρισμού αλλα και περιβάλλοντος μπορούν να έχουν ένα κατ´εξοχήν κοινό παρονομαστή αντιμετώπισης που προσφέρει η λύση των μεταφορών με υδροπλάνα. Θόρυβος γίνεται, υποδομές και νομοθεσία πότε θα γίνουν?


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: