Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 01/01/2012

Παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια αγρόκτημα στη Ρόδο , από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη – Με την Λιμνοδεξαμενή του Βαθύ στην Κάλυμνο τι γίνεται ;

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΔΕΚ 2011 Το αγρόκτημα του Αμπελουργικού Φυτωρίου Ρόδου παραχώρησε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης . Η παραχώρηση έγινε μετά από αίτημα  που υπέβαλε ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης .

Η παραχώρηση γίνεται χωρίς έξοδα της  Περιφέρειας . Το αγρόκτημα  βρίσκεται στα Κοσκινού Ρόδου, και έχει  συνολική έκταση 245.000 τ.μ. . Θα  χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο αμπελουργικό φυτώριο παραγωγής τοπικών ποικιλιών αμπέλου και τράπεζας νησιωτικών ποικιλιών αμπέλου . Παράλληλα  θα δημιουργηθεί βοτανικός κήπος με  θερμοκήπια παραγωγής δασικών φυτών καθώς και εκτροφείο πτηνών που θα τροφοδοτεί όλη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Λειτουργεί ήδη και είναι πλήρως εξοπλισμένο από την Περιφέρεια  ως εργαστήριο ελέγχου και ανάλυσης εδαφών φυτικών προϊόντων και μελιού .

P1120023Εύλογα τίθεται το ερώτημα  τι γίνεται με την λιμνοδεξαμενή στο Βαθύ  ;

Σε ερωτήσεις μας γιατί δεν γίνονται έργα συντήρησης οι αρμόδιοι μας απαντάνε  πως ακόμα δεν έχει παραχωρηθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το έργο ,  αληθεύει ;

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: