Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 14/11/2011

Μετά την Ισραηλινή εταιρία αφαλάτωσης , έπεται διερευνητική επαφή με Ελληνική Εταιρία . Λίγη όμως προετοιμασία από τη πλευρά των τεχνικών (…) δε βλάπτει !

tsigrado1 Συνεχίζοντας της διερευνητικές επαφές  με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αφαλάτωσης , ο δήμαρχος με   τη διαμεσολαβητική βοήθεια του πρώην υπουργού Καναδά κ. Γ. Κάννη, ετοιμάζονται να φέρουν  στην Κάλυμνο και άλλη εταιρία που ασχολείται με την αφαλάτωση …

Μετά την Ταϊβανέζικη εταιρία στις 22.10.11 και την   Ισραηλινή εταιρία που ονομάζεται NIROSOFT  , πληροφορίες μας λένε πως ετοιμάζεται να έρθει για διερευνητικές επαφές,  Ελληνική Εταιρία .

Καλό θα ήταν να ληφθεί υπόψη από τους τεχνικούς της ΔΕΥΑΚ ότι στη Σαντορίνη , όπως πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο , δεν υπάρχει διπλό σύστημα αφαλάτωσης , και προφανώς πουθενά αλλού λόγω κόστους !  Διατηρούν τις γεωτρήσεις τους με μικρή παροχή ώστε να αντλούν γλυκό  νερό  ,  συμπληρωματικά  , έχουν ένα σύστημα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού … Γεγονός που τους δίνει αυτάρκεια και το καλοκαίρι στο φουλ της τουριστικής περιόδου .

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: