Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 09/11/2011

Τολμηρή επίκαιρη συνέντευξη του Γιώργου Κασσάρα . Δηλώνει παρόν στις επόμενες εκλογές …

sinendefksi_giorgou_kassara

Τολμηρός ο  Γιώργος  Κασσάρας,  σε μια ρευστή , τόσο πολιτικά όσο και … οικονομικά , περίοδο δίνει συνέντευξη . Γεγονός είναι πως δηλώνει παρόν και παίρνει θέση απευθυνόμενος προς τους Καλύμνιους αλλά και στους Δωδεκανήσιους συμπατριώτες του . Ο βασικός προβληματισμός του είναι η τύχη των ακριτικών νησιών . 

Το πρώτο που τόνισε ήταν πως βρέθηκε να είναι βουλευτής μέσα σε μια τόσο ταραγμένη περίοδο και μίλησε για την προσπάθειά του όλο αυτό το διάστημα και για τον αγώνα που έδωσε μέσα στο κοινοβούλιο, λειτουργώντας πρώτα και κύρια ως νησιώτης, που είχε ως κορωνίδα της πολιτικής του παρουσίας την πρόοδο των νησιών μας.

Αναφέρθηκε με φειδώ και με την αυτοσυγκράτηση και την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει στις τις δράσεις του τόσο ως βουλευτής μέσα στο κοινοβούλιο, όσο και ως Υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ και τόνισε την προσπάθειά του να τύχουν τα νησιά καλύτερης μοίρας, αλλά και την αίσθηση πως δεν έγιναν όλα όσα επιθυμούσε και τα ποία παραμένουν ανοικτά στην προσπάθειά του, από τώρα και στο εξής.

Μίλησε για όλα με παρρησία και με το θάρρος του ανθρώπου που αντιμετωπίζει την πραγματικότητα ως έχει και δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξής του, που να εκδήλωσε την παραμικρή τάση ωραιοποίησης της κατάστασης και των όσων έγιναν ή δεν έγιναν.

Έμφαση από την αρχή της παρουσίασής του έδωσε στο γεγονός, πως γνωρίζει πολύ καλά τους διακριτούς ρόλους των θεσμών, αναφέροντας ότι ως βουλευτής σεβάστηκε τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και την αυτονομία της και στα πλαίσια του δικού του ρόλου, στάθηκε αρωγός σε κάθε προσπάθεια που οι εκπρόσωποι των Δήμων της περιοχής, ήθελαν την συμπόρευσή του.

Ειδική αναφορά έκανε στον τομέα της υγείας, τον οποίο υπηρέτησε τόσο από την θέση του Υποδιοικητή της ΔΥΠΕ, όσο και από την θέση του Βουλευτή, αφού ήταν μέλος στην επιτροπή για θέματα υγείας της Βουλής.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο γεγονός πως ανέλαβε να εκπροσωπήσει την Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα σε μια περίοδο δύσκολη, αλλά τόνισε πως ήταν καθήκον του απέναντι σε όλους τους νησιώτες και πως θα παραμείνει παρών στον αγώνα για τον σκοπό που τον επέλεξαν οι Δωδεκανήσιοι.

Παρών δηλώνει μπροστάρης στις νέες εξελίξεις και στις επικείμενες εκλογές και τόνισε πως θα δώσει και πάλι τον αγώνα χωρίς δεσμεύσεις οικονομικές από διάφορα κέντρα, αλλά με μόνο όπλο την βούληση των κατοίκων της περιοχής μας.

Πηγή: Παλμός του Αιγαίου

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: