Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 26/10/2011

Η δημοτική παράταξη του Γιάννη Γαλουζή δεν θα ανεβεί στις εξέδρες στις 28η Οκτωβρίου …

clip_image002

Η δημοτική παράταξη του Γιάννη Γαλουζή , ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ , απεφάσισε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης να μην παραστεί  στην εξέδρα των επισήμων και στην κατάθεση στεφάνων , θα παραβρεθεί μόνο στην επιμνημόσυνη δέηση.

Σίγουρα είναι απόφαση της παράταξης του κ. Γαλουζή και είναι σεβαστή . Όμως δεν παύει να αδικούνται τα παιδιά μας που συμμετέχουν στη παρέλαση . Άς το δούμε και από αυτή την πλευρά …

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ …

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλυμνος 26/10/2011

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Καλούμαστε μεθαύριο να γιορτάσουμε την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ», ενός «ΟΧΙ» απέναντι στον κατακτητή, στον δυνάστη, τον δολοφόνο ενός λαού περήφανου, αξιοπρεπή, με ιδανικά, όπως ελευθερία, που είχε το θάρρος με τις μικρές του δυνάμεις να αντισταθεί και να μην υποταχθεί στον Ιταλό και στον σιδηρόφρακτο Γερμανό κατακτητή: αυτό το «ΟΧΙ» κόστισε στον Ελληνικό Λαό μια σειρά από μεγάλες θυσίες, όπως καταστροφή περιουσιών, σκλαβιά και προπάντων ανθρώπινες ζωές ενός λαού που δίδαξε σε ολόκληρη την υφήλιο πως πολεμά κάποιος για την πατρίδα του, την ελευθερία του και την οικογένεια του.

Κουβαλώντας όλη αυτή την ιστορία ζούμε σήμερα την πλήρη και απόλυτη αναίμακτη υποταγή στον ίδιο κατακτητή, κατάσταση πλήρως αντιφατική που φθάνει στα όρια του γέλιου. Καλούμαστε να ζήσουμε την Δοξολογία, την κατάθεση στεφάνων και την μεγάλη παρέλαση του στρατού και της μαθητιώσας νεολαίας και σε περίοπτη θέση θα παρακολουθούν και θα καμαρώνουν οι διάφοροι εκπρόσωποι, που με την πολιτική και την ψήφο τους – άξιοι εντολοδόχοι της Τρόικας – οδηγούν το Λαό μας στην φτώχεια, την μιζέρια και στην εξαθλίωση.

Εμείς ως Δημοτική παράταξη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική αυτή δεν θα παραστούμε στην εξέδρα των ¨επισήμων¨ και στην κατάθεση στεφάνων.

Θα συμμετάσχουμε στην επιμνημόσυνη δέηση, που αποτελεί χρέος και απόδοση τιμής στους ¨ΗΡΩΕΣ του 1940.

Δεν συμμετέχουμε σε φαρσοκωμωδίες.

Από το

Γραφείο Τύπου


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: