Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 15/10/2011

Αρχίζουν τα Κατηχητικά κάλεσμα του Μητροπολίτη

cdfa54053805c4a7f07a2686eb2f2fc9_XLΤην Τετάρτη 12 του τρέχοντος μηνός , ο Μητροπολίτης μας κάλεσε τους κατηχητές και κατηχήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως σε σύσκεψη, προκειμένου να οργανωθεί η νέα κατηχητική χρονιά.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τους κατηχητές και κατηχήτριες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Μητροπόλεως και τους ευχήθηκε καλή και καρποφόρα κατηχητική χρονιά.

Τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν η Εκκλησία στην προσπάθειά της να μεταφέρει τον λόγο και την αγάπη του Χριστού στις ψυχές των νέων μας θα επιδιώξει και φέτος να είναι κοντά στους νέους χάρι στην δική σας ευγενή προσφορά.

Αντιλάγησαν απόψεις περί του μαθήματος αλλά και των άλλων εκδηλώσεων του Κατηχητικού Σχολείου και τέλος οι κατηχητές και οι κατηχήτριες τοποθετήθηκαν ως γίνεται συνήθως στα Κατηχητικά Σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι κατηχητές και οι κατηχήτριες στο πρόσωπο της υπευθύνου κ. Φανης Τρικοίλη, εκπαιδευτικού, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την πρόσκλησή του και την ανάθεση του μαθήματος των Κατηχητικων.

Τέλος ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή, ευλογημένη και καρποφόρα Κατηχητική χρονιά και παρεκάλεσε θερμώς τους κατηχητές και κατηχήτριες να είναι κοντά στους νέους που τόση ανάγκη και φροντίδα έχουν σήμερα για την κατά Χριστόν ζωή τους.

Τα Κατηχητικά Σχολεία θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, και στη Λέρο και στην Αστυπάλαια. (από την Ι. Μητρόπολη).

Άρθρο του Σ. Τρικοίλη


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: