Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 15/10/2011

“Σασπένς” στην υπόθεση του ΧΥΤΑ ! Η εισαγγελέας εφετών Δωδεκανήσου επιμένει στη διερεύνηση της υπόθεσης …

Όπως μαθεύτηκε ο φάκελος της υπόθεσης ήταν “πετρωμένος¨ έως τον Νοέμβριο του 2010 στην εισαγγελία Κω , παρόλη την πίεση που ασκούσε ο δήμαρχος Καλυμνίων , Δημήτρης Διακομιχάλης . Με τη διαμαρτυρία του προς τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της Εισαγγελίας ΚΩ .

Άμεσα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τότε εντολή για την επίσπευση των διαδικασιών , με ενώ την Εισαγγελέα Κω ,  κα. Ανθούλα Μπούμπα να αναλαμβάνει η ίδια τη διεξαγωγή της προκαταρκτικής εξέτασης .

Στα πλαίσια της προκαταρτικής έρευνας κλήθηκαν  ο δήμαρχος Δημήτρης διακομιχαλης και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννης Τατσης , Επίσης κληθήκαν και κατέθεσαν οι 2 πραγματογνώμονες μηχανικοί που ορίσθηκαν από το ΤΕΕ , οι οποίοι με την επιστημονικά τεκμηριωμένη πραγματογνωμοσύνη που συνέταξαν , δεν δίνουν περιθώρια να αμφισβητηθούν οι διαπιστώσεις τους.

Αναχωρώντας για Αθήνα με μετάθεση η Εισαγγελέας Μπουμπα βρίσκεται να παραδίδει όλες τις υποθέσεις εκτός του ΧΥΤΑ που δεν τη παραλαμβάνει , όπως μαθαίνουμε ,   η καινούργια Εισαγγελέας κα. Κωνσταντίνα Πέτροβα.

Συνοπτικά … η απερχόμενη Εισαγγελέας προτείνει να μπει στο αρχείο η υπόθεση .

Έλα όμως που ξεσήκωσε το κόσμο , στη κυριολεξία , ο δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης !

Οπότε ήρθε και η συνέχεια ….  Η εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου δεν ενέκρινε  τη σχετική διάταξη της εισαγγελέας Μπουμπα να θέσει την υπόθεση στο αρχείο και … επιστρέφει τον φάκελο για περαιτέρω διερεύνηση !


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: