Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 11/09/2011

Υπό διαπραγμάτευση ακόμα η συνέχεια των πτήσεων της Ryanair προς Ρόδο και Κω , σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο

geroulanos_pavlos_12Αναντίρρητα οι πτήσεις χαμηλού κόστους  επέδρασαν θετικά στη καλοκαιρινή κίνηση όλης της Δωδεκανήσου . Αυξημένος ήταν ο αριθμός των συμπατριωτών και επισκεπτών που βρίσκοντας φθηνά εισιτήρια μέσω Κω , έδραξαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες μέρες στη Κάλυμνο .

Σχετικά με τη δημόσια συζήτηση για το αν θα διακόψει τα δρομολόγια  προς Ρόδο και Κω η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair ,ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι ειλημμένη απόφαση η διακοπή των δρομολογίων προς Ρόδο και Κω από την εν λόγω αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.
Αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη από το ΚΟΣΜΟΣ  :

Δημοσιογράφος: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αεροπορική η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair ενδέχεται να μην ανανεώσει τη συμφωνία της με τη Ρόδο και την Κω από το Νοέμβριο. Υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα αυτό;
Π. Γερουλάνος: Δεν νομίζω ότι αυτό είναι ειλημμένη απόφαση, είναι προϊόν διαπραγμάτευσης. Αυτές οι εταιρίες προσπαθούν να βρουν τους καλύτερους προορισμούς για να κάνουν τη δουλειά τους. Και η δική μας δουλειά είναι να διαπραγματευόμαστε και να φέρνουμε τους καλύτερους πελάτες σε κάθε προορισμό. Ούτε για εκείνους είμαστε ο μόνος προορισμός, ούτε για εμάς είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία. Είναι σημαντικό να δημιουργεί κανείς σχέσεις, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια γίνεται. Νομίζω ότι ξεκινά η διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο, αυτό το παζάρι για να προσελκύσουμε εμείς καινούριες εταιρείες κι εκείνες να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους ως ιδιωτικές εταιρείες.
Δημοσιογράφος: Υπήρχαν φήμες που μιλούσαν και για αθέτηση συμφωνίας η οποία προέβλεπε διαφήμιση της εταιρείας…
Π. Γερουλάνος: Αυτό έχει να κάνει με τη δυσκολία που είχε ο ΕΟΤ να ξεπληρώσει παλιά χρέη, το οποίο αν δεν έχει ήδη επιλυθεί, θα επιλυθεί άμεσα και σίγουρα δεν αποτελεί μέρος της διαπραγμάτευσης.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: