Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 04/09/2011

Μετά από ένα καλοκαίρι χωρίς πλοία … τώρα δόθηκαν τα χρήματα για την επισκευή του έξω μόλου ! Πολλοί μιλούν για τρικλοποδιές , αληθεύει;

IMG-20110802-00005Από εθνικούς πόρους και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων,  βρέθηκαν  τα 365 χιλιάδες ευρώ  για την αποκατάσταση του λιμανιού της Καλύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος κατάφερε τελικά να βρει τα «περιβόητα» χρήματα, έπειτα από πολλές «τρικλοποδιές», αναβολές και κ.α. Πράγματι γύρω από το έργο συνολικά, αλλά και γύρω από την εξεύρεση των χρημάτων, είχε ξεσπάσει ένας «πόλεμος», που στόχο είχε την μη εκτέλεση του έργου, ώστε να εκτεθεί ο Δημήτρης Διακομιχάλης Διακομιχάλης.

Αυτό το σενάριο το έχουμε ξανά δει και άλλα έργα πνοής στο νησί που ακόμα να γίνουν π.χ. Ιαματικά λουτρά , περιφερειακός , εξωτερικός μόλος , αφαλάτωση …

Προσωπική επιτυχία λοιπόν του Δημάρχου μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι εγκρίθηκαν τα χρήματα αυτά ! Οι επίμονες  προσπάθειές του, έφεραν  τα χρήματα για την αποκατάσταση του λιμανιού. 

Τα 365 χιλιάδες ευρώ βγαίνουν από το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων  δηλαδή από  εθνικούς πόρους , γεγονός που εγγυάται την άμεση και απρόσκοπτη ροή των χρημάτων .

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: