Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 02/09/2011

Περισσότερες από τριάντα (30) εξορμήσεις στα 12νησα πραγματοποίησε ο Γιώργος Κασσάρας το καλοκαίρι

στο Νησί Ρω για το μνημόσυνο της ΚυράςΟ βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας πραγματοποίησε το τρίμηνο του καλοκαιριού περισσότερες από τριάντα (30) επισκέψεις στα Δωδεκάνησα .

Ο βουλευτής επισκέφθηκε τα νησιά με δική του πρωτοβουλία ή μετά από πρόσκληση των Δήμων ή των διαφόρων Φορέων των νησιών μας, ξεκινώντας τον Ιούνιο και κλείνοντας τον Αύγουστο με το Καστελλόριζο. Ενδιάμεσα επισκέφθηκε για μία ή περισσότερες φορές το Αγαθονήσι, την Κάλυμνο, την Κάσο, την Κω, τους Λειψούς, την Λέρο, την Πάτμο, την Ρόδο, την Σύμη, την Τέλενδο και την Ψέριμο.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, του δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά και οι νησιώτες μας και σε πολλές περιπτώσεις να βοηθήσει μαζί με τους συνεργάτες του, παρότι η οικονομική κρίση δυσχεραίνει την κατάσταση, στην επίλυσή τους ή στην δρομολόγηση λύσης με την παρέμβασή του.

Τον Σεπτέμβριο παράλληλα με τα καθήκοντά του στη Βουλή, θα συνεχίσει τις επισκέψεις, δίνοντας προτεραιότητα στα νησιά που δεν πρόλαβε να επισκεφθεί το καλοκαίρι.


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: