Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 27/08/2011

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η προμήθεια συστημάτων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού με ενσωματωμένο σύστημα κερματοδέκτη για τη Κάλυμνο

4017971208_fcdb1fb67cΜετά από πρόταση της ΔΕΥΑ Καλύμου ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιάννης Μαχαιρίδης ένταξε  ΕΣΠΑ τη προμήθεια αυτόνομων συστημάτων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού στην Κάλυμνο συνολικού κόστους  361.000 ευρώ. 
Ουσιαστικά πρόκειται για τη  προμήθεια είκοσι ενός  συστημάτων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού με ενσωματωμένο σύστημα κερματοδέκτη για την διάθεση – πώληση του νερού έναντι συμβολικού τιμήματος.
Τα συστήματα αυτά θα εγκατασταθούν σε προεπιλεγμένες θέσεις στο  νησί της Καλύμνου και στην νήσο Τέλενδο για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες πόσιμου νερού .

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν στις παρακάτω θέσεις :

Ιχθυόσκαλα, λιμεναρχείο, Yπαπαντή, Eυαγγελίστρια, Aγ. Τριάδα, Mουσειο, pλατεια Aγ. Μάμμα , πλατεια Αγ. Βασιλειου, 3ο Δημοτικο Σχολείο, Καλαμιώτισσα, Γήπεδο ο, δημοτικό παρκινγκ Χώρας, Παναγιά Χώρας, πλατεία Ελιές, Μυρτιές, Μασούρι, Τέλενδος, Αργινώντα, Ρίνα , Βοθύνοι, Βλυχάδια.

Τα συστήματα αυτά θα γίνουν σίγουρα  ευπρόσδεκτα  από τους κάτοικους του νησιού μιας και θα γλυτώσουν από την αγορά εμφιαλωμένων και την ταλαιπωρία …


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: