Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 24/08/2011

Την αναγκαιότητα να συνεχίσει να λειτουργεί το κατάστημα ΟΤΕSHOP της Νήσου Καλύμνου τονίζει ο Γιώργος Κασσάρας

KassarasgΕπιστολή , σχετικά με το κατάστημα ΟΤΕSHOP της Νήσου Καλύμνου , προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Τσαμάζ Μιχάλη έστειλε ο Καλύμνιος Βουλευτής  Γιώργος Κασσάρας .

Στην επιστολή τονίζει μεταξύ άλλων ότι :

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΕ απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Καλύμνου, με την από 6-7-2011 επιστολή του, η οποία κοινοποιήθηκε στο γραφείο μου, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για πρόθεση της Διοίκησης του ΟΤΕ, να προβεί σε κλείσιμο του καταστήματος ΟΤΕSHOP της Νήσου Καλύμνου.

Ο Δήμαρχος Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης Δημήτρης, με το 16735/20-7-2011 έγγραφο προς εσάς διατύπωσε τους λόγους εκείνους για τους οποίους είναι αναγκαία η λειτουργία του εν λόγω καταστήματος και σας καλεί να αναθεωρήσετε την ενδεχόμενη απόφασή σας για κλείσιμο αυτού.

Με αφορμή τα παραπάνω έγγραφα και για όλους τους λόγους που αναφέρονται σ’ αυτά, θα ήθελα και εγώ να τονίσω την αναγκαιότητα της λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος ΟΤΕSHOP Καλύμνου, ενός κερδοφόρου καταστήματος, όπως άλλωστε είναι γνωστό, παρακαλώντας σας να αναθεωρήσετε τυχόν σχεδιασμό σας για κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: