Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 13/06/2011

Σε απαλλοτρίωση ιδιόκτητου χώρου του ΧΥΤΑ προχωρά ο Δήμος, μετά από έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

193582224_c75c9efa34

Μια από τις κυρίαρχες κόντρες του Δημήτρη Διακομιχάλη με τον πρώην δημάρχου  για το αν μπορεί ή όχι να γίνει απαλλοτρίωση του χώρου μες στον οποίο ξεκίνησε ο ΧΥΤΑ , έλαβε τέλος με αιφνιδιαστική κίνηση  του κ. Διακομιχάλη. Σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε  Ναι στην απαλλοτρίωση.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης  παρουσίασε γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της περιφέρειας κ. Φιλιππάκου, ο οποίος αποφάνθηκε  ότι η ζητούμενη απαλλοτρίωση , όχι μόνο μπορούσε  να γίνει αλλά επιβαλλόταν.

Η θέση της παράταξης του Γιώργου Ρούσσου στην απαλλοτρίωση ήταν πάντοτε αρνητική με την  ελάσσονα αντιπολίτευση του Δήμου   υπέρ της απαλλοτρίωσης , η πρόταση πέρασε εύκολα αν  χρειαζόταν αυξημένη πλειοψηφία  .

Λέμε με την βοήθεια της ελάσσονος αντιπολίτευσης μιας και ως γνωστό η δύναμη της παράταξης του Δημήτρη Διακομιχάλη έχει μόνιμα τρείς απόντες … (;)

Όπως είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης το έργο του ΧΥΤΑ θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ενώ η δαπάνη για την απαλλοτρίωση θα βγει από ειδικό πρόγραμμα περιβάλλοντος.  

Εκ των πραγμάτων σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες του ΧΥΤΑ , με τον ίδιο εργολάβο… Η απαλλοτρίωση , μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία ,  “δεν έχει σημασία” πότε θα ολοκληρωθεί , από τη στιγμή που η οικογένεια Πονήρη δεν έχουν πια κανένα λόγο να διαμαρτύρεται  αφού όλες οι διαδικασίες δρομολογούνται.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: