Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 26/05/2011

Προβολή της Καλύμνου μέσω του “TRAVEL CHANNEL” και του τηλεοπτικού σταθμού “YACHT & SAIL” πέτυχε ο δήμος …μέσω του ΕΟΤ

1360379271_32d6599203Αποδοτική η δραστηριότητα της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου …

Η επίσκεψης στη πρόσφατη τουριστική Έκθεση στο Λονδίνο ήταν επωφελής! Μέσω  του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ στο Λονδίνο και … του  γραφείου του ΕΟΤ στο Μιλάνο εξασφαλίστηκαν  δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τη προβολή της Καλύμνου ως τουριστικό προϊόν .

Η πρώτη έχει σχέση με την προβολή της Καλύμνου στο γνωστό τηλεοπτικό κανάλι TRAVEL CHANNEL και η άλλη στο γνωστό θεματικό  τηλεοπτικό σταθμό “YACHT & SAIL” .

image  Το γνωστό TRAVEL CHANNEL με  δημοσιογραφική αποστολή θα επισκεφθεί την Κάλυμνο από  1η μέχρι  3η Ιουνίου για τη συλλογή πληροφοριακού υλικού με σκοπό να  πραγματοποιήσει τηλεοπτικό αφιέρωμα στο νησί. Το ενδιαφέρον είναι πως θα προβληθεί μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος “FLAVORS OF GREECE”, και της πλατφόρμας NOVA, σε 117 χώρες και σε 19 γλώσσες.

Θα υπάρξουν  γενικά πλάνα του νησιού συμπεριλαμβανομένων των βράχων αναρρίχησης και αναφορά του παρουσιαστής για την  Κάλυμνο ως προορισμό για τους εν δυνάμει αναρριχητές ανά τον κόσμο. Το κεντρικό θέμα βέβαια θα είναι  η σπογγαλιεία και … το χταπόδι .

image« SAILING WOMAN»

Επίσης η εταιρεία τηλεοπτικών εκπομπών “TV Silvestri Produzioni” για λογαριασμό του γνωστού θεματικού σταθμού “YACHT & SAIL” {www.yachtandsail.it} ετοιμάζεται για τηλεοπτική  σειρά  έξι επεισοδίων των 30 λεπτών με θέμα την ιστιοπλοΐα στα Δωδεκάνησα δυο νέων κοριτσιών , τίτλος “Sailing Woman”  στα νησιά  Κάλυμνο, Ρόδο, Πάτμο, Νίσυρο, Λέρος, Σύμη, Kω και Λειψοί.

Άντε κάτι πάει να γίνει !


Responses

  1. Τέτοιες ευκαιρίες υπάρχουν πάντα και είναι πολλές.
    Το πρόβλημα είναι η περιορισμένη δυνατότητα της εκάστοτε Δημοτικής αρχής να εξασφαλίσει (ιδιαίτερα τώρα με την οικονομική κρίση) τις προϋποθέσεις (διανυκτερεύσεις, διατροφή, μετακινήσεις) των συνεργείων -δημοσιογραφικών ή τηλεοπτικών, μέσα στις στενές προθεσμίες που χρειάζονται ! Ένα τέτοιο συνεργείο που «βάζει στο πρόγραμμά» του την Κάλυμνο για να της κάνει κάποιο αφιέρωμα, περιμένει τα στοιχειώδη που αφορούν στην παραμονή του στο νησί και τα περιμένει ΑΜΕΣΑ… Η έγκριση των δαπανών, οι τυχόν «ενστάσεις» και καθυστερήσεις είναι αποτρεπτικοί παράγοντες. Πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουμε, ότι τέτοιες ευκαιρίες είναι προς όφελος του ΣΥΝΟΛΟΥ της Καλύμνου, του ΣΥΝΟΛΟΥ των επαγγελματιών . Φανταστείτε λοιπόν, κάποιοι Ξενοδόχοι να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ λίγες διανυκτερεύσεις , κάποιοι εστιάτορες μερικά γεύματα και να εξυπηρετήσουν μ’ αυτό το τρόπο την Δημοτική Αρχή ! Το όφελος για την προβολή της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ του νησιού θα είναι τεράστιο !


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: