Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 06/05/2011

Με πρωτοβουλία του Γ. Κασσάρα , σύσκεψη στο Υπ. Οικ. για τους αλιείς

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας συμμετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, την οποία προκάλεσε μετά από αίτημα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών- Αλιευτικών Συλλόγων των Παραμεθορίων Νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Κατσοτούρχη, την Τετάρτη 4.5.2011, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που προέκυψε για τους ψαράδες μας , που αφορούσε την ανακοινωθείσα αλλαγή του τύπου πετρελαίου κίνησης των σκαφών τους.

Στη σύσκεψη, εκτός των ανωτέρω, συμμετείχαν εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών ο αρμόδιος Γεν. Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, κ. Γιάννης Καπελέρης, ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Νίκος Κούκης, ο Γεν. Διευθυντής Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, κ. Κωνσταντίνος Νηχωρίτης και εκ μέρους των ΕΛ.ΠΕ. ο αρμόδιος Χημικός Μηχανικός κ. Εμμανουήλ Μαρκάκης. Έγινε μια αναλυτική και ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία κατέληξε σε ομόφωνη συμφωνία και δέσμευση όλων των παρευρισκομένων, ότι τα ΕΛ.ΠΕ. θα επανεξετάσουν τη θέση τους και θα δώσουν άμεσα λύση, αν οι κατασκευάστριες εταιρείες πιστοποιήσουν πως ο συγκεκριμένος τύπος πετρελαίου δημιουργεί πρόβλημα στις μηχανές των σκαφών..

Ο Γιώργος Κασσάρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία, αφού δι’ αυτής φαίνεται ότι δρομολογήθηκε η επίλυση ενός προβλήματος που απασχόλησε έντονα, το τελευταίο διάστημα, τους αλιείς μας.

Αθήνα 5.5.2011
Από το γραφείο τύπου

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: