Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 03/05/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της παράταξης του Γ. Γαλουζή για το ακτοπλοϊκό

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο ακτοπλοϊκό ζήτημα του νησιού μας, δεδομένης της αγανάκτησης τόσο του εμπορικού κόσμου όσο και του απλού ταξιδιώτη, η οποία εκφράσθηκε με τον πιο έντονο τρόπο από τον συμπατριώτη και στέλεχος της παράταξης μας, κύριο Διαμαντή Γιάννη, εκφράζουμε την ανησυχία μας για την δρομολογιακή σύνδεση του νησιού μας με τον Πειραιά. Δεδομένου ότι δεν εμφανίσθηκε κανένα πλοίο για την κάλυψη της γραμμής που εκτελούσε το Ιεράπετρα, κινδυνεύουμε να μείνουμε με δύο δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Προτείνουμε την άμεση επέκταση των δρομολογίων που φθάνουν μέχρι Αστυπάλαια για την άμεση κάλυψη των συγκοινωνιακών μας αναγκών. Εναλλακτικά μπορεί με το άρθρο 7 & 8 του νόμου 2932/2001 να προκηρυχτεί νέα γραμμή για την κάλυψη των αναγκών μας για την τρέχουσα δρομολογιακή περίοδο.

Καλούμε την δημοτική αρχή να εντείνει τις προσπάθειες αποκατάστασης της σπηλαίωσης στην εξωτερική προβλήτα έτσι ώστε να δοθεί λύση με την προσέγγιση των μεγάλων πλοίων της Blue Star Ferries. Επίσης από τώρα θα πρέπει να συντονίσει τις ενέργειες τις έτσι ώστε η νέα δρομολογιακή περίοδος που ξεκινάει την 1/11/2011 να μην μας βρει στην ίδια κατάσταση.

Από το Γραφείο Τύπου

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: