Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 11/04/2011

“Την έκανε” τελικά ο Γεώργιος Αν. Ρούσσος , πήρε απόσπαση ως σύμβουλος του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδη

Τα “φώτα” του πήγε να δώσει ο τ. δήμαρχος Γιώργος Ρούσσος στο υπουργείο πολιτισμού . Με κοινή απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού και της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, αποσπάται στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδη , ο Ρούσσος Γεώργιος του Αναστασίου. Η απόσπαση έγινε μιας και είναι  μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του κλάδου ΠΕ 19/Πληροφορικής.

roussosΠάντως η απόφαση αναφέρει ότι … έχει ήδη επιλέξει το φορέα που θα τον πληρώνει , άρα από καιρό το … “δρομολογούσε” .

Η απόσπαση λήγει με την κατά οποιαδήποτε τρόπο λήξη της θητείας του Γιώργου Νικητιάδη και προφανώς είναι μια κίνηση άκρως “προεκλογική” , αφού κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι ο τ. δημαρχος έχει εμπειρία από … τουριστικά θέματα ;

Ας πάει όπου θέλει ! Αρκεί βέβαια αυτή η κόντρα που υπήρχε μεταξύ του Δημάρχου και του Γ. Ρούσσου να μη συνεχιστεί σε βάρος του νησιού όπως πάντα !

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: