Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 13/02/2011

Βρέθηκε λύση για τη λειτουργία γραφείου ΟΑΕΔ στη Κάλυμνο

imageΗ είδηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη , στα  πλαίσια του έκτακτου δημοτικού Συμβουλίου και με αφορμή ερωτήσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Κατσοτούρχη προς τον δήμαρχο και τους βουλευτές Δημήτρη Κρεμαστινό και Γιώργο Κασσάρα με το τι θα γίνει για να λυθεί το σχετικό , με την έλλειψη γραφείου ΟΑΕΔ στη Κάλυμνο , πρόβλημα .

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι βρέθηκε  λύση του προβλήματος . Στην ουσία ήταν απαραίτητο να επανδρωθεί το γραφείο με μόνιμο υπάλληλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης . Με δεδομένο ότι από το γραφείο της Κω δε μπορούσε να αποσπασθεί κανείς λόγω φόρτου εργασίας βρέθηκε η λύση της αξιοποίησης υπαλλήλου του ΙΚΑ . Δηλαδή  ο εργαζόμενος του ΙΚΑ που είναι αρμόδιος με θέματα ΟΑΕΔ και οι δύο ανταποκριτές σε θέματα ΟΑΕΔ που έχει ο δήμος θα λειτουργήσουν το γραφείο του ΟΑΕΔ.

Ήταν ένα πάγιο αίτημα των Καλυμνίων που , όπως και να έχει , δρομολογήθηκε η λύση του . Το πρόβλημα ήταν σημαντικό αφού αναγκάζονταν  οι Καλύμνιοι να πηγαίνουν στη Κω για  υποθέσεις που αφορούσε τον ΟΑΕΔ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: