Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 02/02/2011

“Φωτιά στο κόρφο ” του θα αποκτήσει ο Γ. Κασσάρας με το Γ. Ρούσσο Σύμβουλο για θέματα τουρισμού του Υφ. Γ. Νικητιάδη …

Roussosalt

Το μεσημέρι της Τρίτης 2/11 , ο Γ. Ρούσσος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου. Εκ των πραγμάτων  προσπάθησε να καλύψει το κενό της απουσίας του  από τις εκλογές μέχρι τώρα .Ωστόσο οι απορίες που αιωρούνται είναι ακόμα πολλές .

Εκ των πραγμάτων τα έβαλλε  περισσότερο με τον πρόεδρο του Δημοτικού  Ν. Γαβαλά . Δεν αναφέρθηκε όμως στην ουσία του θέματος με την αφαλάτωση προσπαθώντας να “ξεχαστεί” ότι είχε επαφές για το θέμα με τον Κ. Κάννη .

Δεν άφησε ούτε τον Γιάννη Γαλουζή στο απυρόβλητο , αφού τον πέρασε γενιές δεκατέσσερις με  την  τοποθέτηση του κ. Γ. Γαλουζή στο δημοτικό συμβούλιο ο πάνω στο θέμα της  εξουσιοδότησης του κ. Γ. Κάννη να ερευνήσει τη διεθνή αγορά για τις τεχνολογίες στις αφαλατώσεις. Εδώ  ο Γ. Ρούσσος είπε απλά «καλώς την έκανε», αλλά την αξιολόγησε ως «μη επαρκή». Για τη η δική του αποχώρηση είπε ότι δέχεται «την οποιαδήποτε κριτική, με την έννοια ότι την εξετάζει».

Σαφώς και άφησε αιχμές κατά του Γ. Κάννη  φάνηκε να υπονοεί ότι ο κ. Κάννης θέλει μεν να βοηθήσει την Κάλυμνο στην κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης, αλλά κινείται με την ιδιότητα του επιχειρηματία που «προωθεί προϊόντα».

Να πούμε ότι μάλλον δεν αποδέχεται εύκολα άλλοι να προωθούν λύσεις για το ευρύτερο καλό χωρίς  τη συμμετοχή του .

Ατυχής θεωρείτε επίσης έως και  προσβλητική  η διάκριση μεταξύ ελληνικού και καναδικού-αμερικάνικου πολιτισμού όταν ο Γ. Ρούσσος αναφέρθηκε στις δημοκρατικές κατακτήσεις στην Ελλάδα και την «άγρια Δύση» σε Αμερική-Καναδά.

Πάντως μας άφησε την εντύπωση πως θα δεχτεί τη πρόταση του      υφυπουργού  Πολιτισμού-Τουρισμού , Γ. Νικητιάδη. Του πρότεινε να γίνει σύμβουλός του σε θέματα τουρισμού, προφανώς για να “αξιοποιήσει τις γνώσεις του στο τομέα του τουρισμού και όχι μόνο ….

Δύσκολος πλέον ο προεκλογικός αγώνας στη Δωδεκάνησο  με τη Κάλυμνο να έχει βουλευτή . Έχοντας πλέον τον Γιώργο Κασσάρα  να παίζει σε όλη τη Δωδεκάνησο ,  ο Υφυπουργός μάλλον θέλει να “ακονίσει” τον εκλογικό του  μηχανισμό αξιοποιώντας και αυτόν του Γ. Ρούσσου …

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: