Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 27/01/2011

Δημήτρης Κρεμαστινός: Παρεμβάσεις για τα Δωδεκάνησα στο Ν/Σ για τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας …

kremastinos Συνεχίστηκε σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2011, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση επί της αρχής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις», υπό την προεδρία του καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού.

Στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Συμεών Κεδίκογλου σχετικά με τις ελλείψεις των νοσοκομείων στην Περιφέρεια, παρενέβη ο Πρόεδρος , καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός , και ανέφερε ότι σε επανειλημμένες προκηρύξεις για θέσεις στα Νοσοκομεία Ρόδου και Κω δεν υπάρχει ανταπόκριση. Για τον λόγο αυτό υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη στο νομοσχέδιο ότι αν οι προκηρύξεις αποβαίνουν για 2η ή 3η φορά άγονες, το νοσοκομείο να έχει το δικαίωμα να προσλαμβάνει με σύμβαση τον γιατρό της ειδικότητας που λείπει.

Επίσης, σχολιάζοντας τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ρόδου, ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας να προηγηθεί το Νοσοκομείο αυτό στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μεταξύ των Νοσοκομείων της χώρας.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: