Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 26/01/2011

Ανοικτή πρόσκληση σε φορείς για δενδροφυτεύσεις από τη περιφέρεια – Έτοιμα για διάθεση 10.000 δενδρύλλια … Ας αδράξει την ευκαιρία ο Δήμος Καλυμνίων !

ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΔΕΝΔΡΥΛΙΑ ΙΑΝ2011Συνολικά περιμένουν μια ποσότητα εξήντα χιλιάδων (60.000) δενδρυλλίων που θα παραληφθούν από τα φυτώρια του Δασαρχείου Αθηνών, στα οποία είχαν αποσταλεί οι σπόροι από το Φυτώριο Δωδεκανήσου.

Προς το παρόν ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης χατζηδιάκος παρέλαβε μια ποσότητα 10000 δενδρύλλια  .  Σημειωτέον πως η μεταφορά στο φυτώριο Δωδεκανήσου ήταν μια ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρίας μακεδονικές Γραμμές του κ. Δ. Τσιμενίδη και της Ναυτιλειακής Εταιρίας ΝΕΛ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου απηύθυνε έκκληση προς τους φορείς, τα σχολεία και κάθε ευαισθητοποιημένη ομάδα συμπολιτών μας να δηλώσουν συμμετοχή για το σχεδιασμό και προγραμματισμό των δενδροφυτεύσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Μάρτιο του 2011.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Φυτώριο είναι διαθέσιμα ακόμα εξήντα χιλιάδες δενδρύλλια, με τον κ. Χατζηδιάκο να υπογραμμίζει πως «για μία ακόμα φορά οφείλουμε να επιδείξουμε σαν κοινωνία την ετοιμότητα και την περιβαλλοντική μας ευαισθησία».


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: