Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 25/12/2010

Ισορροπία στη κατανομή των υπηρεσιών της περιφέρειας… Τρείς διευθύνσεις στη Σύρο και τρείς στη Ρόδο . και όπως το βλέπουμε μάλλον θα “κάτσει” Ρόδο ο … πρώτος μας Περιφερειάρχης!

maxairidis  «Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτό που επιδιώκουμε είναι να υπάρχουν οι υπηρεσίες εκεί που πρέπει και βεβαίως οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν στον πολίτη και στο πιο μικρό νησί. Είχαμε πει για ισοκατανομή των υπηρεσιών και βεβαίως αυτός ο Οργανισμός, έτσι όπως έρχεται, σε πολύ μεγάλο βαθμό μας ικανοποιεί. Εμείς που αναλαμβάνουμε τα ηνία και καθίσαμε να κάνουμε έναν πρώτο σχεδιασμό, είχαμε διαπιστώσει τις δυσλειτουργίες και ευτυχώς οι περισσότερες από αυτές διορθώθηκαν και άρα μπορούμε να πορευτούμε όλοι μαζί Κυκλάδες και Δωδεκάνησα ενιαία, με υπηρεσίες που από την Σύρο θα εξυπηρετούν όλη την Περιφέρεια και από τη Ρόδο θα εξυπηρετούν όλη την Περιφέρεια», τόνισε χθες ο κ. Μαχαιρίδης.

Το θετικό αυτό αποτέλεσμα επήλθε μετά τις πιέσεις που άσκησαν οι εκπρόσωποί των Δωδεκανησίων , ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης αποτύπωσε στο Προεδρικό Διάταγμα του Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: