Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 04/10/2010

Αναθάρρησαν οι επαγγελματίες του νησιού από την αυξημένη άφιξη αναρριχητών

Climbing Kalymnos Οι μαζικές αφίξεις αναρριχητών στο νησί της Καλύμνου, επιβεβαιώνουν τις σωστές επιλογές  και τις  ουσιαστικές  παρεμβάσεις  με προοπτική, που το 1999 ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή υπό τον Δημήτρη Διακομιχάλη, παρά τις αντιδράσεις, τις κριτικές και  τα ειρωνικά σχόλια των τότε αντιπολιτευόμενων.


Γι αυτό σήμερα θα πρέπει να επιδειχθεί  ιδιαίτερη προσοχή, να προστατευθεί ό,τι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα και η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει επιβάλλεται να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ( π.χ. διάνοιξη νέων αναρριχητικών πεδίων, συντήρηση παλαιών, οργάνωση ομάδας διάσωσης, αγορά ασθενοφόρου ειδικού για άμεση βοήθεια κλπ)  για ουσιαστική ανάπτυξη και αναβάθμιση του στρατηγικού αυτού πλεονεκτήματος.
Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρονται σε σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Διακομιχάλη που καταλήγει:
Καλούμε το συμπατριώτη μας  Υφυπουργό Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη, να προχωρήσει άμεσα στην ίδρυση και λειτουργία της  Εθνικής Σχολής Ακραίων Αθλημάτων στην Κάλυμνο. Τη  δικαιούμαστε και θα την διεκδικήσουμε.
Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης του Δημήτρη Διακομιχάλη

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: