Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 19/09/2010

Πρώτη Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται το νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρίας Ryan air, η οποία θα συνδέει στο εξής απευθείας όλο το χρόνο τη Ρόδο με τη Ρώμη.

RyanAirPlanesEPA_468x342[1] Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται το νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρίας Ryan air, η οποία θα συνδέει στο εξής απευθείας όλο το χρόνο τη Ρόδο με τη Ρώμη.
Η επίσημη ανακοίνωση του τρίτου δρομολογίου της Ιρλανδικής εταιρίας χαμηλού κόστους, έγινε σήμερα από τη διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ κ. Ida Buonanno παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και άλλων στελεχών του Επιμελητηρίου στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αεροπλάνο της εταιρίας θα εκτελεί το δρομολόγιο Ρόδος-Ρώμη και Ρώμη-Ρόδος κάθε Τετάρτη και Κυριακή δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα και θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης που απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από την Ιταλική πρωτεύουσα.
Η εταιρία εκτιμά ότι στο δρομολόγιο αυτό θα διακινηθούν περίπου 30.000 άτομα και θα δημιουργηθούν 30 νέες θέσεις εργασίας. Ο αριθμός των δρομολογίων που εκτελεί η Ryan air ανεβαίνει πλέον σε 7 και διαμορφώνεται ως εξής:
– Ρόδος 3 δρομολόγια, για Μιλάνο, Πίζα, Ρώμη
– Κως 2 δρομολόγια, για Φρανκφούρτη, Μιλάνο
– Βόλος 2 δρομολόγια, για Φρανκφούρτη, Μιλάνο

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: