Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 21/06/2010

Επεκτείνεται η Μαρίνα Κω , σχέδια για «μικρές» μαρίνες σε Καρδάμαινα και Κέφαλο …

 Παρόλο που η  μαρίνα της Κω, μπορεί να είναι βιώσιμη και χωρίς την επέκτασή της ο Δήμος Κω δρομολογεί την επέκταση της . Μάλιστα το επιχειρησιακό σχέδιο της επιχείρησης παρουσιάστηκε δημόσια από τον  εκπρόσωπο της εταιρείας  .

Marina-Kos

Αποκαλυπτικός ήταν ο  Δήμαρχος  Γ. Κυρίτσης όταν ανέφερε  ότι οι βασικοί αρχικοί στόχοι για τη   Μαρίνα ήταν η Μετατροπή και η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα , η κατοχύρωση και η ισχυροποίησή της θέσης της στη διεθνή σκακιέρα της ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού.

Εκ των πραγμάτων οι επόμενοι στόχοι που τέθηκαν είναι το ξεκαθάρισμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος , ανήκει στον ΕΟΤ, και η δρομολόγηση – επέκταση των λιμενικών εγκαταστάσεων

Ο Γ.  Κυρίτσης τόνισε ότι υπάρχει δέσμευση του Υπ. Εσωτερικών ότι θα επιχορηγηθούν οι υγιής Δημοτικές Επιχειρήσεις, «γι’ αυτό και η Μαρίνα ενισχύεται και γίνεται υγιής».

Όσον αφορά την συνεργασία με ιδιώτη, για την επέκτασή της, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν αποκλείεται τίποτα» αλλά  θα αφορά την άντληση πόρων από αυτόν και όχι την διαχείριση της Μαρίνας, η οποία θα παραμείνει στα χέρια του Δήμου.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: