Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 17/06/2010

Ο Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού διάλεξε … το μετρό του Συντάγματος για τη προβολή των νησιών που συμμετείχαν (χωρίς παρουσία η Κάλυμνο … !!!)

thumb_360[1]

 

Το Μετρό του Συντάγματος επέλεξε ο ΔΟΤ  (Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού) , για να προβάλλει τα Δωδεκάνησα από την Τρίτη 15 Ιουνίου. Στη μεγάλη αίθουσα, εκεί όπου περνάνε καθημερινά 300.000 άνθρωποι, τα Δωδεκάνησα με το χρώμα τους, τους ανθρώπους, τη μουσική, επικοινωνούν τις ομορφιές του τόπου και προσκαλούν με … τιμές.

Πολιτισμός, Περιβάλλον, Παράδοση χαρακτηρίζουν τα νησιά μας που με τη βοήθεια του ΔΟΤ βρίσκονται μπροστά στους καταναλωτές με προτάσεις για την ελληνική οικογένεια και προσφέρουν καλές τιμές και υψηλή ποιότητα! Με μεγάλα περίπτερα η Ρόδος και η Κως με αφίσες και μπανερς τα 10 νησιά που συμμετέχουν, χορευτικά συγκροτήματα από την ομοσπονδία Παροικιακών Σωματείων Αθηνών, Πειραιώς. 

Την έκθεση επισκέφθηκε ο υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές κ. Στάθης Κουσουρνάς, Νίκος Ζωίδης και η κ. Μίκα Ιατρίδη.

Αξιέπαινη η προσπάθεια του ΔΟΤ να στηρίξει όλα τα Δωδεκάνησα  και να δημιουργήσει για τα νησιά την επώνυμη ζήτηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό …

Πηγή : Ροδιακή

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: