Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 20/05/2010

Έχει χάσει τη μάχη με τη καθημερινότητα ο Δήμος;;;

Ρύπανση – Μασούρι

31832_395675061895_704486895_4271664_6290194_n Για δεύτερη μέρα οι δυνάμεις του Λιμενικού δίνουν μάχη για να προλάβουν τα χειρότερα. Η ρύπανση των παραλιών στις τουριστικές περιοχές του νησιού μας μάλλον δεν θα αποφευχθεί.

Η θάλασσα και σήμερα συνεχίζει να πετάει έξω πίσσα, ρυπαίνοντας τις παραλίες του νησιού. Δυστυχώς οι λιγοστοί επισκέπτες που βρίσκονται στην Κάλυμνο δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την θάλασσα και τις παραλίες μας.

Παράπονα εκφράζονται από την έλλειψη ενεργοποίησης του δημοτικού μηχανισμού και άλλων οικολογικών οργανώσεων! … Με εξαίρεση το λιμενικό , ούτε ο Δήμος δεν εμφανίστηκε!  

(πηγή: Γεώργος Λιάς)

Αγανάκτηση των επαγγελματιών στο Μασσούρι

Παραλία Μασσούρι - Πτώση τοίχου αντιστήριξης Σε κατάληψη σκαφτικού μηχανήματος του Δήμου, προχώρησαν τη Τετάρτη 19/5  επαγγελματίες της περιοχής Μασούρι αγανακτισμένοι για την αδιαφορία και τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων της τουριστικής παραλίας της Καλύμνου…

Εκσκαφτικο μηχάνημα των Τ.Υ του Δήμου που πήγε στην παραλία για την τοποθέτηση των ξύλινων διαδρόμων στη παραλία, εμποδίστηκε από επαγγελματίες της περιοχής. Ο λόγος, φοβήθηκαν πως για μια ακόμα χρόνια δεν θα τοποθετηθεί άμμο στην παραλία αλλά και ότι δεν θα γίνει το κλάδεμα των δένδρων, που έχει να γίνει πολλά χρόνια !
Έλα όμως που αντί να  βρεθεί μια λύση των προβλημάτων της παραλίας και να προχωρήσουν οι όποιες εργασίες κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας εκεί. Ζήτησε την απομάκρυνση των επαγγελματιών ,που όμως δεν αποχώρησαν, και χωρίς φυσικά να δοθεί και κάποια συνέχεια αφού είχε ήδη περάσει το ωράριο των εργαζόμενων και αποχώρησαν.

Το σκαφτικό μηχάνημα παρέμεινε ,γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον θα υπάρξει συνέχεια…
Ερωτηματικά προκύπτουν όμως από την στάση της δημοτικής αρχής ,αφού ίσως με αυτή την ενέργεια να προεξοφλεί το γεγονός της μη τοποθέτησης άμμου στην παραλία ,παρόλο που ο σχετικός διαγωνισμός προβλέπεται να γίνει τις επόμενες ημέρες ; 
Πάντως είναι απαράδεκτο για ένα Δήμο να έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες από την πτώση του τοιχίου αντιστήριξης στην πιο κεντρικότεροι και πολυσύχναστη παραλία ενός νησιού, να έχει παρθεί σχετική απόφαση ,και να μην γίνεται ΤΙΠΟΤΑ….

Λέτε για αυτό να μη πήγε να βοηθήσει τις εργασίες για την απορρύπανση της περιοχής, συνεργείο του Δήμου…;;;

πηγή : Palmos tis Kalymnou

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: