Αναρτήθηκε από: ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ | 22/03/2010

Γιώργος Κασσάρας, στη Ρόδο με τους νέους Διοικητές των μονάδων υγείας και των οργανισμών κοινωνικής μέριμνας … Τη Τετάρτη στη Κάλυμνο

kassaras-2-2 Ο  Υποδιοικητής της 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Γιώργος Κασσάρας είχε στη Ρόδο, το πρωί του Σάββατου 20 Μαρτίου, σύσκεψη με τους νέους διοικητές των εποπτευομένων από το Υπουργείο Υγείας, οργανισμών της νήσου, στα γραφεία της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας, στο παλιό νοσοκομείο.

Στη σύσκεψη  παραβρέθηκαν οι: Μιχάλης Κόκκινος Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», Μουτάφη Δέσποινα Πρόεδρος ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου, Γεράσιμος Γιαννιώτης  Πρόεδρος ΚΑΦΚΑ Ρόδου, Ορφανός Νικόλαος Πρόεδρος Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας», Τρίπη – Χριστοφάκη Ευαγγελία Πρόεδρος Οίκου Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» και ο Δημήτρης Λεβέντης Πρόεδρος Κέντρου Παιδικής  Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.

Σε αυτήν  την πρώτη συνάντηση γνωριμίας  ο Γιώργος Κασσάρας είχε την ευκαιρία να  μεταφέρει στους νέους Διοικητές  τις κατευθυντήριες γραμμές και τις προτεραιότητες για την υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη όπως τις ανέλυσε ο Πρωθυπουργός και η Υπουργός στην σχετική σύσκεψη με τους Διοικητές και Υποδιοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Επίσης  έγινε και μία κατ’ αρχήν προσέγγιση των προβλημάτων που έχει ο τομέας της υγείας στο νομό και συζητήθηκαν οι άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, όταν αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι Διοικητές, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο ευατό τους για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.

Την Κυριακή ο Υποδιοικητής της ΔΥΠΕ μετέβη στην Κάσο όπου είχε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους φορείς του νησιού για τα θέματα της υγείας.


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: